Släktforskningshjälp

Datum:

Tid: -

Tranströmerbiblioteket

Hösten 2023 erbjuder vi dig som är intresserad av släktforskning att lära dig mer då vi fortsätter vårt samarbete med StorStockholms Släktforskarförening. Varannan måndag med start den 4 september erbjuder vi släktforskningshjälp i StorStockholms Släktforskarförenings regi. De hjälper dig med din släktforskning, att hitta rätt i arkiven och att läsa gammal handstil. Släktforskningshjälpen kommer att vara i bibliotekets programrum på plan 5.

Kategori: Släktforskning
Målgrupp: Vuxna
I samarbete med: StorStockholms Släktforskarförening

Mer information om programmet

Släktforskningshjälpen pågår mellan kl. 17.00 – 20.00. 

Föranmäl dig gärna och skriv om du har specifika frågor som du vill ha hjälp med, mejla till transtromerbiblioteket.ssb@stockholm.se. Skriv namn, kontaktuppgifter och din fråga. Vi vidarebefordrar sedan din fråga till föreningen. På så sätt kan de förbereda sig. 

Släktforskningshjälpen finns hos oss på måndagar följande datum: 4 september, 18 september, 2 oktober, 16 oktober, 30 oktober, 13 november, 27 november, 11 december.

På bibliotekets vuxenavdelning finns en släktforskningsdator som är tillgänglig alla dagar under bibliotekets öppettider och som bokas i vuxenavdelningens informationsdisk.

Välkommen!

Tranströmerbiblioteket i samarbete med StorStockholms Släktforskarförening

När du kontaktar oss via e-post eller formulär på webbplatsen, behandlar vi de personuppgifter du uppger enligt Dataskyddsförordningen (GDPR) och Offentlighets- och sekretesslagen (OSL) (2009:400). 

Släktforskning_TRAN.jpg
"Släktforskning på riktigt" och "Vad står det"
StorStockholms Släktforskarförening.jpg
StorStockholms Släktforskarförening