Inköpsförslag och fjärrlån

Hittar du inte det du vill låna? Lämna ett inköpsförslag! Vi köper in de titlar du föreslår under förutsättning att förslaget faller inom ramen för vårt uppdrag som folkbibliotek. Om boken inte går att köpa kan vi göra ett fjärrlån åt dig.

Mediepolicy

När vi köper in boken så finns den att låna inom några veckor. Vi har tyvärr inte möjlighet att återkomma till dig personligen.

Observera att vi inte köper in avancerad högskolelitteratur.

Om du har förslag på inköp av DVD eller musik-CD, kontakta Kulturbiblioteket.

Kulturbiblioteket

Inköpsförslag

* = Obligatorisk uppgift

Dina uppgifter

Observera att vi inte har möjlighet att svara på ditt inköpsförslag, men vi kontaktar dig om vi behöver mer information om titeln.

Fjärrlån

Om vi inte köper in ditt förslag kan vi göra ett fjärrlån till dig. Då lånar vi in boken från ett annat bibliotek. Observera att vi inte lånar in böcker som finns på andra bibliotek i Stockholm. Detta gäller även specialbibliotek och forskningsbibliotek inom Stockholm. Om vi gör en fjärrlåneförfrågan, meddelar vi dig per e-post. När boken finns klar att låna får du ett meddelande (sms, e-post eller brev).

För att kunna göra ett fjärrlån behöver vi ditt bibliotekskortsnummer. Numret hittar du på ditt bibliotekskort eller på sidan Min profil, som du kommer åt genom att logga in med ditt personnummer och pinkod här på webbplatsen.

Vi behandlar de personuppgifter du uppger enligt Dataskyddsförordningen (GDPR) och Offentlighets- och sekretesslagen (OSL) (2009:400).