Författarafton i juletid

Datum:

Tid: -

Östberga bibliotek

Östberga bibliotek bjuder in tre författare med koppling till Östberga för att berätta om sina böcker och sitt skrivande. Under kvällen blir det också presentinslagning, rimstuga och caféet serverar smarrig vegetarisk mat.

Kategori: Författarträff, Bokpresentation
Målgrupp: Vuxna, Unga

Östberga bibliotek bjuder in 3 författare med koppling till Östberga Charlotta Kåks Röshammar, Martin Röshammar och Galaxia Wallin. För att berätta om sina böcker och sitt skrivande. Barnböcker, fackböcker, skönlitterärt och biografiskt - här finns det läskarameller för alla smaker.

Efter scenprogrammet ges möjlighet att fynda författarsignerade bokjulklappar och slå in dem i kulturhusets ateljé där biblioteket dukar upp med presentpapper och rimstuga.

Kulturhusets café erbjuder denna kväll vegetarisk mat och fika till billig peng.

Om du känner dig otrygg att gå i halka och mörker från och tillbaka till Gamla Östberga så erbjuder kulturhuset denna afton trevligt promenadsällskap med våra glada ungdomar. Ungdomarna möter upp kl 17.30 vid Stamparken i Gamla Östberga iklädda reflexvästar - och följer även med er tillbaka dit efter att författaraftonen är slut.

Välkommen!

författarafton.png
författarafton.png