Skärholmens bibliotek

Öppet idag: Stängt

Öppettider


Besöksadress: Bredholmsgatan 4 (Google Maps)

Biblioteket ligger en trappa upp i Skärholmens galleria

Kontakta oss

Aktuellt

Skärholmens bibliotek har stängt för renovering

Skärholmens bibliotek är stängt för renovering från 31 juli 2023. Vi planerar att öppna biblioteket igen i november.

Under tiden som vi har stängt kan du vända dig till något av våra grannbibliotek. Du kan:

  • Skaffa bibliotekskort på Bredängs bibliotek, Aspuddens bibliotek, Fruängens bibliotek eller på något annat av Stockholms stads bibliotek. Du kan registrera dig här på webben och hämta ut ditt kort på något av våra bibliotek.

       Skaffa ett bibliotekskort

  • Låna och reservera böcker på Bredängs bibliotek, Aspuddens bibliotek eller Fruängens bibliotek. Du hämtar dina reserverade böcker på Bredängs bibliotek, om du inte väljer ett annat bibliotek att hämta dina reservationer på.
  • Låna dator, kopiera och skriva ut på Medborgarkontoret vid Måsholmstorget 20, eller på Bredängs bibliotek, Aspuddens bibliotek samt Fruängens bibliotek.

Om du behöver sitta och studera finns det studieplatser på Aspuddens och Fruängens bibliotek eller i  SKHLM workspace i gallerian mot Food courten.

Information om aktiviteter och evenemang som till exempel läxhjälp och språkcaféer på andra bibliotek hittar du i vår kalender.

Evenemang och aktiviteter

Vi tipsar familjer, barn och unga att besöka Bredängs bibliotek/Punkt127, alternativt Aspuddens bibliotek eller Fruängens bibliotek.

Välkommen tillbaka när vi öppnar igen i november!

Följ oss på sociala medier

Facebook

Instagram

Bibliotekskort

Du behöver ett bibliotekskort för att kunna låna och reservera böcker. I apparna Bibblix och Biblio kan du låna e-böcker och ljudböcker med ditt kort. Bibliotekskortet ger dig också tillgång till digitala tjänster här på webbplatsen. Kortet är gratis.

Ansök om bibliotekskort

Digitala tjänster och appar

Vi har många digitala tjänster och appar som du kan använda för att läsa eller lyssna på böcker, eller söka efter information. Några av tjänsterna kan du använda direkt. Vissa av tjänsterna behöver du ha ett bibliotekskort eller skapa ett konto för att kunna använda. En del av tjänsterna kan du bara använda när du är uppkopplad mot bibliotekets trådlösa nätverk eller använder någon av våra bokningsbara datorer.

Digitala tjänster och appar