Sommarkollo: Webb!

Datum:

Tid: -

Kungsholmens bibliotek Internationella biblioteket

Gillar du att vara kreativ med design, färg och form? Då kan Hello World´s webbstudio vara rätt för dig. I webbstudion får du lära dig hur man designar och bygger upp hemsidor. Och när du gått studion kommer du ha gjort en egen, redo att visas upp för världen. Låt kreativiteten flöda samtidigt som du lär dig om textbaserad programmering. Våra schyssta ledare finns där och hjälper dig längs vägen. Häng med oss och upptäck ett nytt sätt att vara kreativ på. Inga förkunskaper krävs. Läs längre ner på sidan hur du anmäler dig. Vi ses!

Kategori: Kurser och utbildning, IT-handledning
Målgrupp: Unga, Barn, 13-15 år.
I samarbete med: Hello World!
Övrig information: Kostnadsfritt.

Mer om Hello World

Biblioteket arrangerar kollot i samarbete med Hello World! Det är en ideell förening som sedan 2016 erbjuder kurser inom digitalt skapande och STEM. Hello Worlds vision är att tända framtidens digitala stjärnor och vårt mål är att göra digitalt skapande lättillgängligt för alla barn och unga oavsett bakgrund och förutsättningar.

Se en trailer för kursen här:

Webbstudio

Deltagarantalet är begränsat. Vi eftersträvar en jämn balans mellan killar och tjejer på kursen. Du anmäler dig genom att maila en intresseanmälan med namn och ålder till ateljen.ssb@stockholm.se   Det kan dröja någon vecka innan du får svar. 

När du kontaktar oss via brev, e-post eller formulär på webbplatsen, behandlar vi de
personuppgifter du uppger enligt Dataskyddsförordningen (GDPR) och Offentlighetsoch sekretesslagen (OSL) (2009:400). 

exxempel på hemsida
Foto Julia Söderberg
logo